Reklam
  • Reklam
25 Yıl Sonra Buluştular

25 Yıl Sonra Buluştular

25. ve 26. Dönem Ak Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, sosyal medya aracılığıyla, 25 yıl öncesinin RP, MHP ve DYP'li Meclis Üyeleriyle bir araya gelip hasret giderdi.

17 Ocak 2019 - 15:56

Konuk, buluşmada, o dönemde parti kimliğimizi bir kenara bırakıp daha yaşanır, daha müreffeh ve hızla kalkınan bir Çumra için tüm kararları oy birliği ile aldıklarını söyledi.

Konuk, 25 yıl önce Çumra’nın kaderini değiştirmek, ilçeyi daha müreffeh, yaşanır ve hızla kalkınan bir bölge yapmak için birlikte çalışan o dönemin meclis üyeleriyle bir araya geldiği buluşmada şunları söyledi:
"Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin ilçeleri için kenetlenen ve yaşadıkları bölgenin çıkarları doğrultusunda çalışan, şimdi de araya gelen ve 25 yıl öncesinin kararlılığını gösteren bu kişileri gerçekten de kutlamak gerekiyor. 25 yıl öncesine dayanan Çumra Şeker hikayesi işte bu kişilerinde olduğu bir toplantıda dillendirildi ve bugün Türkiye’nin ve hatta dünyanın tanıdığı bir Konya Şeker’in başarı hikayesindeki temeller o günlerde bu kişilerin desteği ile atıldı." dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'