Alınan tedbirler iş dünyasına moral oldu

Alınan tedbirler iş dünyasına moral oldu

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan tedbirlerin zor süreçte iş dünyasına moral olduğunu ifade etti

19 Mart 2020 - 18:05

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya İl Başkanı Atilla Sinacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerine yönelik açıkladığı tedbirleri değerlendirdi. Sinacı,  halk sağlığı bakımından alınan tüm kararları ASKON Konya İl Başkanlığı olarak sonuna kadar desteklediklerini bildirdi. Başkan Sinacı,  Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sonrası yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüsün tüm dünyayla birlikte Türkiye'yi de etkileyen bir boyut kazandığını ifade etti.

Sinacı, Türkiye'nin koranavirüse en hazırlıklı ülke olduğunu belirterek, “Hastalığın önlenmesi ve tedavisi için zamanında alınan kararlarlar sevindiricidir. Ülkemizin ve halkımızın sağlığı bakımından alınan tüm kararları sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Sinacı, ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ paketine yönelik de, yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerin ekonomiye zarar vermemesi için hükümetin, iş dünyası ile de istişare ederek kısa sürede tedbir paketi açıklamasının çok önemli olduğunu belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü