Altay:  "Daha yoğun bir şekilde çalışacağız"

Altay:  "Daha yoğun bir şekilde çalışacağız"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni dönem için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, "İnşallah hep birlikte Konya'mızı daha ileriye götürmek için yoğun çaba sarf edeceğiz" dedi.

28 Kasım 2018 - 15:02 - Güncelleme: 28 Kasım 2018 - 15:30

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına resmi olarak adaylığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ilk değerlendirmesini yaptı. Altay, adaylığının Konya’ya hayırlı olmasını dileyerek, “Tabii çok önemli bir süreç tamamlanmış oldu. Yaklaşık 7 aydır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini fiilen zaten yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımız da yeni dönem için adaylığımızı açıkladı. Özellikle bu süreçte desteğini, duasını esirgemeyen Konya halkına sonsuz şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecinin tamamlandığını 31 ilçe ile ilgili sürecin devam ettiğini de anımsatarak,  “Bu dönem her zaman olduğu gibi partimiz çok yoğun ve geniş bir çalışma yürütüyor. Önce sahada anketler yapıldı, sonra parti mensuplarımızın katıldığı temayüller gerçekleştirildi. Sonra milletvekillerimizin, bizlerin, il başkanımızın, ilçe başkanlarımızın görüşleri genel merkez tarafından alındı. İlçe belediyeleriyle ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah Konya için çok hayırlı kararlar çıkacağına eminiz. Bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.ı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı