Altay e-Mitingde Konyalılarla Buluştu

Altay e-Mitingde Konyalılarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, e-miting ile Konyalılara seslendi. Belediye çalışmalarını ve yeni dönem projelerini anlatan Başkan Altay, samimi bir ortamda gerçekleşen e-mitingle, interaktif ortamda binlerce kişiyle hem sohbet etti hem de soruları cevapladı.

01 Mart 2019 - 11:48

Siyasi ve yerel yöneticilik hayatında birçok kez sosyal medya üzerinden buluşma gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilk kez Twitter üzerinden e-miting düzenleyerek vatandaşlara seslendi. Belediye çalışmalarını ve yeni dönem projelerini samimi bir ortamda anlatan Başkan Altay, gelen soruları da cevapladı.

ORTAK AKILLA, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Başkan Altay, “Bizim yerel yönetim anlayışımızın temelinde sizlerin fikirleri var. Çocuk parkı yaparken bile mutlaka çocuklarımıza neler olmalı diye soruyoruz. Bir mahalleye hizmet yapılacaksa, yatırım yapılacaksa mutlaka mahalle muhtarına o bölgede yaşayan hemşerilerime sorar, fikirlerini alırım. Bu nedenle bizim boşa giden yatırımımız olmadı ve olmaz inşallah” dedi.

İSRAFLA MÜCADELE DEVAM EDECEK

Yeni dönemde öncelikli hedeflerinin, ekonomi, istihdam, kaynakların verimli kullanımı ve üretimin teşviki olacağını anlatan Başkan Altay, “Bu konulara hep birlikte dikkat edeceğiz. Belediye ekonomisi de ev ekonomisi gibidir. İhtiyaçlar sınırsız ama kaynaklar kısıtlıdır. Nasıl evimizin ihtiyaçlarını sıralıyor elimizdeki kaynakları verimli şekilde kullanacağız, israf etmeyeceğiz ve yerli malı kullanacağız. Bu konuda tüm mesai arkadaşlarıma talimatı verdim” diye konuştu.

EKONOMİK ve elimizdeki bütçeye göre öncelikli olanları yapıyorsak, belediye bütçesi de bunun gibidir. Biz

SAVAŞA BOYUN EĞMEYECEĞİZ

Konuşmasında yeni dönem projeleri hakkında detaylar vererek gelen soruları cevaplayan Başkan Altay, ülkemizin ekonomik bir savaşın içinden geçtiğine ve tüm sosyal sınıfların bundan etkilendiğine dikkat çekerek, “Türkiye’nin ayağa kalktığını gören dış güçler hemen birleştiler ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde yapamadıklarını ekonomik olarak yapmaya çalışıyorlar. Ama biz, en dar zamanlarımızda kurtuluş savaşı vermiş bir milletiz. Bizi topla, tüfekle durduramayacaklarını anladılar, hemen ekonomik savaşa başladılar. Biz, bunlara diz çökecek bir toplum değiliz. Aç kalırız, açıkta kalırız ama vatansız ve bayraksız kalmayız. Bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde, aydınlık ve büyük bir Türkiye inşaa etmek için canla başla çalışacağız” dedi.

Altay, e-mitingin ardından twitter'dan yaptığı paylaşımda “e-miting adını verdiğimiz yeni bir uygulama ile sizlerle canlı sohbet ettik. Katılan binlerce hemşerimize teşekkür ediyorum. Adı ne olursa olsun önemli olan sizlerle birlikte olmak. Binlerce mesajdan göremeyip okuyamadığım varsa anlayışlarını bekliyorum. Allah’a emanet olun” paylaşımında bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı