ASKON 2019’da vites yükseltiyor

ASKON 2019’da vites yükseltiyor

ASKON Konya Şubesi’nin Ankara’da gerçekleşen Çalıştay programında konuşan Başkan Yakup Yıldırım, “2018 iş dünyası için zor bir yıl oldu. 2019 için umutlarımız yüksek biz de şehir ve ülke ekonomisi için yaptığımız çalışmalarda vites yükseltiyoruz” dedi

26 Aralık 2018 - 11:21

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi’nin 2018 yılı değerlendirmesi ve 2019’un planlaması konulu Çalıştay Programı, Ankara Kızılcahamam’da bir otelde gerçekleştirildi. 3 gün süren çalıştayda, faaliyetler, hedefler, geçmiş projeler masaya yatırılırken, katılımcılara eğitim programları verildi. Eğitimci-Yazar Cemil Paslı da, çalıştayda katılımcılara eğitim verdi. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, şehrin en fazla üyeye sahip iş dünyası STK'sı olarak, yeni dönemde yine ses getirecek çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

AKTİF BİR YILI GERİDE BIRAKTIK

Yıldırım, “ASKON olarak yakın zamanda genel kurulumuzu tamamladık. Yeni yönetim kurulumuz oluşturduk. Çok programdan ziyade, az ama nitelikli programlar yapmayı hedefledik. Geçtiğimiz dönem Konya ve ülke ekonomisine yönelik çalışmalarımızı yaptık. Dernek olarak, her alanda faaliyet gösterdik. İş dünyası ile ilgili çalışmalarımız yaparken, sosyal sorumluluktan taviz vermedik. Organize Sanayi Bölgesi projemizde son noktaya geldik. Bugünde bu çalıştayda, ne yaptığımız ve neler yapabileceğimizi ayrıntıları ile konuşuyoruz. İşadamları olarak ASKON çatısı altında Konyamız ve ülkemiz için yine lokomotif olmaya devam edeceğiz" dedi.

2019 VERİMLİ GEÇECEK

2019 yılını verimli geçirmeyi hedeflediklerini aktaran Başkan Yıldırım, “Malum 2018 yılı ekonomik olarak zor bir yıl oldu. Dövizdeki dalgalanma, faizdeki yükselme derken iş dünyası olarak zor bir yılı atlatıyoruz. Ama devletimize olan güvenimiz milli duygularla donatılmış çalışma azmimiz ile 2019’da bu zorlukları püskürteceğimize inanıyoruz. Biz de ASKON Konya Şubesi olarak bu krizlerin aşılmasına yönelik, istihdam çalışmaları, yurt dışı gezileri, yurt dışından alım heyetlerinin getirilmesi, yeni yatırımlara teşvik noktasında 2019 yılına özel planlar yaptık. Bu çalışmalar ile hem şehir hem de ülke ekonomimize katkılar yapacağız. Tabiki ekonomik faaliyetleri sürdürürken, sosyal sorumluluk projeleri ve sosyal aktiviteleri de devam ettireceğiz. Bizi biz yapan değerlerimizden bu yıl da taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çalıştayların son derece faydalı organizasyonlar olduğunu dile getiren Başkan Yakup Yıldırım, "Burada herşeyi ayrıntılıları ile konuşma fırsatı bulduk. Ben katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yine eğitimler için buraya kadar gelip bizlere faydalı bilgiler veren Cemil Paslı beye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü