Bayan Pijama Takımı Fiyatları

Bayan Pijama Takımı Fiyatları

Bayan pijama takımı, ev içi giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olup ikili ya da üçlü takımlar olabilirler. Rahatlığı ve hafifliği hedefleyen bu takımlar farklı kesim çeşitlerine sahip olurlar.

03 Temmuz 2020 - 16:11

Bayan pijama takımı; altı tayt, geniş kesim ya da şort olabilirken, üstü ise uzun kol, kısa kol, sıfır kol ya da askılı olabilir. Kumaş bakımından ise genellikle rahatlığı sağlaması adına pamuk, modal ve elasten karışımı kullanılır. Kimi çeşidi polar olabilmekte iken kimisi penye kumaş olabilir.

Bayan Pijama Takımı Modelleri

Bayan pijama takımı, yazlık ve kışlık olarak farklı kategorilerde değerlendirilir. Polar takımlar kış için kullanılırken, ince penye kumaşlar yaz için tercih ediliyor. Sıfır kollar, askılılar, kısa kollu versiyonlar yaz için üretilen formlardandır. Genellikle pamuk kumaşı kullanılmasının sebebi kışın sıcak, yazın ise terletme yapmamasıdır. Ev içi rahatlığı ön planda tutan modelleri genellikle geniş kesim olurken, dar kesimleri ise elastik yapıda olup hareketleri kısıtlamaz. Bu pijama takımları modellerini incelemek ya da satın almak istiyorsanız https://www.galiyet.com/bayan-tshirt-pijama-takimi    linkine göz atabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı