Reklam
  • Reklam
Baysangur: Sadece bir 90 dakikamız kaldı

Baysangur: Sadece bir 90 dakikamız kaldı

Deplasmanda oynadıkları ve 2-0 galip tamamladıkları Tokatspor  maçı sonrası açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Abdurrahman Baysangur  “Artık sadece bir 90 dakikamız kaldı. Onu da içeride oynayacağız. Tüm Konya'yı, taraftarlarımızı, sevenlerimizi bu maça davet ediyoruz.  Bizi bu maçta olsun desteklesinler. Takımımız Allah'ın izniyle ligde kalacak” dedi.

29 Nisan 2019 - 12:10 - Güncelleme: 29 Nisan 2019 - 12:12

Teknik direktör Abdurrahman Baysangur  “Öncelikle böyle zorlu bir deplasmanda galibiyet alan oyuncularımı ve buna zemin hazırlayan başkanımız ile yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum. Çok zor bir maç oldu. Bunun farkındayız. Kaybeden takımın küme düşebileceği, berabere kalınırsa diğer maç sonuçlarına göre yine küme düşürebilecek bir maç oynadık. Stresi çok yüksek atmosferde oynadık ama iyi hazırlanmıştık. Oyuncularımızla birlikte ligde kalmak için zaten 4-5 haftadır inanılmaz bir çaba içerisindeydik. Bu maçta bunu gerçekleştirdik.. ok iyi oynadığımızı söyleyemiyorum ama oyuncularımın isteği, üstün gayreti, mücadelesi, sahada her şeylerini ortaya koymaları, maçı kazanmamıza yetti" dedi.

 Artık sadece bir 90 dakikanın kaldığını ve  onu da kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Baysangur, "Tüm Konya'yı, taraftarlarımızı, sevenlerimizi bu maça davet ediyoruz.  Bizi bu maçta olsun desteklesinler. Takımımız Allah'ın izniyle ligde kalacak. Biz buna inanıyoruz, yöneticilerimiz inanıyor, futbolcularımız inanıyor. Biz bunu gerçekleştirebilecek güçteyiz. Son maçın ardından ligde kalma başarısını göstereceğiz. Kulüp olarak biz bunu hak ediyoruz.  İnşallah bu takımı hep birlikte ligde bırakacağız” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu