Bu forma Ali bebek ve Elif’e umut oldu

Bu forma Ali bebek ve Elif'e umut oldu

Konyaspor'un deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği karşılaşmada yeşil beyazlıların harika bir vuruşla ilk golüne imza atan Marko Jevtovic'in formasını açık artırma sonunda satın alan işadamı Celalettin Çakıcı formayı depremzede Elif'e hediye etti.

23 Kasım 2020 - 20:52 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 21:25

Geçtiğimiz hafta Konyaspor'un Kadıköy’de Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçta harika bir vuruşla ilk golünü atan Jevtovic’in maç forması açık artırmayla satışla çıkmıştı.

İşadamı  ve Konyaspor eski yöneticilerinden Celalettin Çakıcı, SMA hastası Ali Bebeğin hayata tutunması için düzenlenen açık artırmada yaptığı bağış sonunda sahip olduğu formayı İzmir depreminde evleri yıkılan Konyaspor taraftarı Bayram Kırkız'ın kızı Elif'e hediye etti. 

Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, SMA hastası Ali bebeğin hayata tutunmasına duyarsız, ayıca tüm Türkiye'nin yüreğini yakan İzmir depreminde evleri yıkılan ve Konyaspor sevdalısı Elif kızımızın isteğine kayıtsız kalamadığını belirterek, "Ülke olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu günlerde birbirimize sarılmamız destek olmamız gerekiyor. Bu yüzden SMA hastası olan Ali bebeğin hayata tutulabilmesi için bir nebze de olsa yardımcı olmak istedim. Bu yüzden çok mutluyum. Ayrıca, Elif kızımızın da isteğine duyarsız kalamadım. Formayı da ona hediye olarak göndermenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Çakıcı, bu konuda kendisine destek olan Serkan Kulluk,  Konyastore Müdürü Ali Koçak ve Özkan Özkaymak'a da teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı