Çelikkayalar’dan 18. şube

Çelikkayalar'dan 18. şube

Konya'nın market sektöründe köklü isimlerinden Çelikkayalar AVM, 18. şubesini Meram Yenişehir Caddesi'nde açıldı.  Katılımın yoğun olduğu açılışta Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, kendilerine sahip çıktıkları için Konyalı  vatandaşlara dolayı teşekkür etti.

04 Mayıs 2019 - 19:31 - Güncelleme: 05 Mayıs 2019 - 17:32

Kaya, açılışta Konyalıların ve İslam Aleminin Ramazan ayını kutladığı konuşmasında "Bu şehrin markası sloganıyla Çelikkayalar ailesi olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Burada toplamda 3 bin metrekare satış alanımız bulunuyor. 80 kişilik yeni bir istihdamımız olacak. Yeni mağazamızda toplamda 60 bin çeşit ürünümüz satışa sunulacak. Yeni şubemizi Ramazan öncesi bol çeşit ve uygun fiyatlarla Konyalıların hizmetine açıyoruz. Fiyatlarımız çok uygun olacak. İlgilerinden dolayı tüm Konyalılara çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya yerli ürünlere verdikleri öneme vurgu yaptı. Kaya "850 çalışanımızla birlikte Konyamıza hizmet veriyoruz. Konya'da üretilen ürünleri satışa sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Böylelikle Konyalı firmalarımıza destek veriyoruz" diye konuştu. 

Törene katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise "Çelikkayalar AVM'nin 18 şube ile 850 kişiye istihdam sağlanması gurur duyulacak bir tablodur. Allah Çelikkayalar Ailesinin yolunu açık etsin. Buradan kazandıkları ile yeni istihdam sahaları oluşturmalarını Rabbim'den niyaz ediyorum. Şu anda 'yerli üret, yerli tüket' diye milli bir kampanya dönemini yaşıyoruz. Bu kampanyaya destek vermeliyiz" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü