CİB ’den Gazeteciler günü kutlaması

CİB 'den Gazeteciler günü kutlaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı,10  Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

09 Ocak 2019 - 12:50 - Güncelleme: 09 Ocak 2019 - 12:54

Fidancı mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Basın Milletimizin müşterek sesidir, gözü ve kulağıdır. Halkın haber ve bilgi edinme özgürlüğü ise demokrasinin olmazsa olmazlarından biridir. Tarafsız ve evrensel temel kurallara uygun ilkelerle yayıncılık yaparak, kamuoyunu aydınlatan, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak aynı zamanda kamusal görev yapan tüm basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Fedakar basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenmektedir. Bunun yanında, İllerimizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine önemli katkılar sağlayan basınımızın özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerine inanıyorum. Konya, Karaman ve Aksaray bölgesinde yer alan tüm basın kuruluşları ile bu alanda stres ve yoğunluk içerisinde haber peşinde koşan gazeteciler, bugüne kadar her zaman özverili ve fedakarca çalışmalarını sürdürmüştür. İlkeli yayının yanı sıra basınımızın ‘Millet, Bayrak, Vatan ve Devlet’ duyarlılığı, en önemli duruşları ve bu yönde gösterdikleri hassasiyetleri olmuştur.

Cumhurbaşkanlığı teşkilat yapısında yapılan değişikliklerle birlikte yeni kurulan İletişim Başkanlığımız tüm gazetecilerin zorlu mücadelelerini kolaylaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Basın, medya daha genel tabirle iletişim sektörü hızla değişmekte ve gelişmektedir. Basın kuruluşlarımız da bu değişim ve gelişime ayak uydurması elzemdir. Kurum olarak bu yönde de her türlü desteğimiz devam edecektir.

Bu vesileyle, vefat etmiş basın mensuplarımıza Allah’tan rahmet diler, basın mensuplarımızın bu özel günlerini bir kez daha tebrik ederek, sağlıklı, huzurlu ve başarılı ömürler dilerim."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü