Reklam
  • Reklam
Çınar: Birlikte mücadele ettik ve kazandık

Çınar: Birlikte mücadele ettik ve kazandık

Sezonu birçok zorlukla mücadele ederek ancak sorunsuz tamamlamanın kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcı Recep Çınar, “Futbol çok enteresan bir oyun ve özellikle son haftalarda bize stresi fazlasıyla yaşattı. Çeşitli zorluklarla mücadele ettik sezon içinde. İnanılmaz şeyler yaşadık. Ama sonunda mutlu bir sona ulaştık. Emeği geçen herkesi kutluyorum “ dedi.

08 Mayıs 2019 - 13:58 - Güncelleme: 08 Mayıs 2019 - 14:10

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk tarafından kendilerine bir görev verildiğini kaydeden başkan yardımcısı Recep Çınar şunları söyledi:

 “Biz sezon içinde bazı sıkıntıların yaşandığı bir süreçte göreve geldik. Konyaspor kulüp başkanı Sayın Hilmi Kulluk bize bu görevi verdi. Çeşitli sıkıntılar yaşamamıza ve her türlü zorluğa karşı mücadele etmemize rağmen görevi layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum.  Bize emanet edilen çocukları hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Sağ olsun onlarda bizim bu desteğimizi gördükten sonra gereken mücadeleyi gösterdiler. Sahada çok iyi bir performans sergilediler. İyi futbol oynayıp aldıkları sonuçlarla ligde kalmayı başardılar. Bizim için önemli olan ligdeki varlığımızı sürdürebilmekti. Bunu başardık. Hepimiz çok mutluyuz.”

Yönetim Kurulunda beraber görev yaptıkları mesai arkadaşları başta olmak üzere herkese teşekkür eden Çınar, “ Teknik heyetimize, futbolcularımıza, yardımcı personelimize, kulüp çalışanlarımıza ve tribünde zaman zaman bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte mücadele ettik ve kazandık. Artık yeni sezon ile ilgili nasıl bir yapılanma olacağını birlikte göreceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu