Reklam
  • Reklam
Demirok: Bu maçı kazanıp, final maçlarına iyi başlamak...

Demirok: Bu maçı kazanıp, final maçlarına iyi başlamak istiyoruz

Konyaspor'un deneyimli oyuncusu Uğur Demirok, önlerinde final niteliği taşıyan 11 karşılaşma olduğunu, ilk engel olan Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

26 Şubat 2020 - 16:04

Demirok, "Psikolojimiz iyi ve iyi tutmak zorundayız. Bu sene Konyaspor'a yakışmayan bir sene. Küme düşme mücadelesi veriyoruz. Bunun farkındayız. Sadece futbolcu grubu olarak değil bunu camia, şehir ve taraftarımızla birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. Bir an önce bu kaosun içinden çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Değişim oldu. Değişimler de böyle kısa vade de bir anda bir şeyler veremiyorsunuz ama bu haftadan sonra herkes farklı bir şey olacağını görecek zaten. Bunun için antrenmanlarımızı yapıyoruz ve uğraşıyoruz" dedi.

Hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçında hedeflerinin 3 puan almak olduğunu belirten Demirok, "Kasımpaşa maçı çok önemli bir maç. İç sahada da biraz sıkıntımız olduğunun farkındayız. Ama 3 puandan başka bir düşüncemiz yok. Ama 3 puan diye de bazı tedbirleri bırakarak da hareket etmememiz gerekiyor. Onun için en doğru ve planlı şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarımıza bu galibiyeti armağan etmek istiyoruz. Başka da çaremiz yok zaten" diye konuştu.

Son maçlara kalmadan Konyaspor'un içinde bulunduğu istenmeyen durumdan çıkaracaklarına inandığını da sözlerine ekleyen Uğur Demirok, "Şu anda tedirgin olacak bir durum yok. Konyaspor daha öncede bunu yaşadı ve kurtulmayı başardı. Daha öncede UEFA Kupası'nda da nerelere geldiğini, kupalar aldığını biliyoruz. Çünkü futbol inişli çıkışlı bir oyun. Zaman zaman yukarılara zaman zaman da aşağılara oynuyorsunuz. Sezon başında ben yoktum ama planlamaları biliyorum. Konyaspor şu an hiç hak etmediği bir noktada. Bazen beklentileri karşılayamıyorsun. Bu kötü günleri taraftarımızın, camiamızın destekleri ile en kısa sürede atlatmayı planlıyoruz. Son haftalara bırakmayı düşünmüyoruz. Önümüzde 11 tane final maçımız var" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu