Engelliler Gücü deplasmanda galip

Engelliler Gücü deplasmanda galip

Ampute Futbol 1. Ligi 7. Hafta maçında Konya Engelliler Gücü Ampute, ligin iddialı ekiplerinden Şanlıurfa temsilcisi Engelliler Ampute Futbol Takımına konuk oldu. Konya Engelliler Gücü, 3 puanı 4-0 yenerek  aldı.

07 Ocak 2019 - 11:38

Maça kalede Abdullah Ilgaz defansta Mehmet Altay, Emre Sümmen orta sahada Richard Ekwam, Adem Kaya ve ileri ikilide Collins Gyamfı, Mahir Ateş ilk 7' si ile başlayan temsilcimiz maçın ilk dakikalarında tecrübeli defans oyuncusu Mehmet Altay’ ın frikikten attığı şık golle maçta üstünlüğü ele geçirdi. İlk yarıdaki etkili oyununu Ganalı yıldız Collins Gyamfi’ nin ayağından kazandığı gollerle skora yansıtmayı bilen temsilcimiz maçın ilk yarısını 3 – 0 önde tamamladı. İkinci yarısı da tek kale halinde geçen maçta yeşil beyazlıların kapanış golü bir başka tecrübeli tek krampon Adem Kaya’ dan geldi. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz maçtan 4 – 0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Alınan 3 puanın ardından temsilcimiz Ampute 1. Ligde 7. Hafta sonunda namağlup liderliğini sürdürdü.

 SPONSOR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan maç sonunda yaptığı açıklamada zorlu rakip karşısında güzel bir oyunla alınan 3 puan için teknik heyet ve oyuncularını kutladı. Herhangi bir sponsorları olmadan maddi zorluklara rağmen Ampute futbol 1. Ligde kurum ve belediye takımlarını geride bırakarak 7. Hafta maçları sonunda yenilgisiz olarak liderliği sürdürdüklerinin altını çizen Soydabircan, mutlak suretle süper lige çıkacaklarını ve bu süreçte de forma göğüs ve sırt reklamı almak suretiyle sponsor desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydetti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı