Furkan, dualarla uğurlandı

Furkan, dualarla uğurlandı

Erasmus eğitimi için Polonya'ya giden ve bir AVM'de PKK sempatizanları tarafından yemek yediği esnada boğazından bıçaklanarak şehir edilen Konyalı Furkan Kocaman son yolculuğuna uğurlandı

15 Mart 2019 - 15:54 - Güncelleme: 15 Mart 2019 - 16:17

Polonya'nın Wroclaw şehrinde Erasmus eğitimi gören Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Konyalı Furkan Kocaman hafta başında yemek yediği bir AVM'de terör örgütü PKK sempatizanları tarafından boğazından bıçaklanarak şehit edilmişti.

Türkiye'nin Varşova Büyükelçiliğinde düzenlenen törenin ardından Furkan Kocaman'ın cenazesi Konya'ya getirildi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Furkan, dualarla Hacı Fettah Mezarlığı'na defnedildi.

Düzenlenen törene Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, siyasiler, STK temsilcileri, Kocaman ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, Furkan'ın sınıf ve üniversite arkadaşları, ile çok sayıda Atiker Konyaspor taraftarları  katıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0