Reklam
  • Reklam
Görme engellilerin kaplıca keyfi

Görme engellilerin kaplıca keyfi

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ilgın Belediyesi, Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi üyelerine verdiği destekle dernek üyelerinin Ilgın Kaplıcalarında keyifli bir gün geçirmelerine olanak sağladı. Engelli vatandaşlar, kendilerine her konuda destek olan belediye yetkililerine ve Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir’e teşekkür ettiler.

26 Şubat 2020 - 12:40

Ilgın Kaplıca otelinde kahvaltı programında görme engelliler ile bir araya gelen Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, görme engelli üyeleri Ilgın’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. “Her insan bir engelli adayı. Bugün sağlıklıyız ama yarın bir engelli olma durumumuz var” diyen Başkan Ertaş, “Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önem verdiği Engelsiz Yaşam’ı bizde Ilgın’da başaracağız” dedi. Başkan Yalçın Ertaş görme engellilere gelecek yıl için daha iyi şartlarda misafir etmenin sözünü vermeyi de ihmal etmedi.

Ardından söz alan Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, görme engelli üyeleri sosyal hayata kazandırmak amacıyla termal kaplıca etkinliği düzenlediklerini belirterek kendilerine destek olan Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Konya Büyükşehir Belediyesine ve Ilgın Belediyesine teşekkür etti. Görme engelli üyelerin hayata daha iyi bağlanmaları ve motive olabilmeleri için her fırsatta farklı bir faaliyet içerisinde olduklarını dile getiren Dernek Başkanı Mehmet Ali Şahin, engelli bireylerin sosyalleşmesi ve toplumda hak ettikleri konumu almaları için sosyal etkinliklerin öneminin büyük olduğunu vurguladı.

 

               

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'