Işık, bir yılını değerlendirdi

Konya Bakırcılar ve Züccaciyeciler, Oda  başkanı İbrahim Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir yıllık icraatlarını düzenledikleri basın toplantısında anlattı.


Işık, bir yılını değerlendirdi

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, KONESOB Başkan Vekilleri Osman Alp,  Emin Baranok,'ın da katıldığı toplantıda, Bakırcılar ve Züccaciyeciler, Odası Başkanı İbrahim  Işık, Odamızı hak ettiği yere çıkarmak için yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi.

Zorlu bir göreve talip oldukları anımsatan Işık, " Ekibimizle birlikte ilk iş olarak göreve resmi olarak başladığımızda öncelikle oda üye sayısını g5Ezden geçirdik. Odamızdan bir takım sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalan yâda bu zamana kadar odamıza hiç üye olmamış meslektaşlarımızı odamıza üye yapmak için çaba sarf ettik. Üyelerimizi yerinde ziyaret ederek, onların yeniden odamıza üye olmasını sağladık. Bu konuda da başarı olduk. Odamıza üye olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren odamızın hak ettiği değere sahip olması için yoğun çaba sarf ettik. Gerçekleştiren Genel kurulda bizlere destek olan ya da olmayan tüm üyelerimizi tek tek ziyaretlerde bulunduk. Onlara nasıl bir oda ve nasıl bir yönetim istediklerini sorduk. Onlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda sağlık başta olmak üzere çeşitli kuruluşlarımızla oda üyelerimize yönelik anlaşmalar gerçekleştirdik. Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verdik. Üyelerimiz gerçekleştirdiğimiz etkinliklere yoğun ilgi ve alaka göstererek bizleri yalnız bırakmadılar.Bundan sonra da üyelerimize yönelik etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz eksiksiz bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak da yaptığı konuşmada “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla ''İstihdam Seferberliği 2019'' kampanyasının önemli olduğuna dikkat çekerek, “Konya Bakırcılar Esnaf Odası Başkanı  İbrahim Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ciddi çalışmalar gerçekleştirdi. Başkanımızı ve ekibini odamıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.  İstihdam seferberliği Tüm için önemli olduğu kadar Konya için de önemli. Esnaflarımız ve sanatkarlarımız şuana kadar hiçbir şekilde işçi çıkarmadı. İstihdam sağladılar. Konyalı esnaflarımız yaşanan sıkıntılara rağmen ülkesine, milletine ve Konyalı hemşerilerine sahip çıkıyor. Konyalı esnaflarımızın da başlatılan istihdam seferberliğe  gerekli desteği vereceğine inanıyorum. Esnaflarımızda bu konu sebebi ile duyarlılık bekliyorum. Konyalı esnaflarımız ve iş adamlarımız her zaman üzerine düşen görevin fazlasını yapmıştır” dedi