“İYİ Parti ile her şey iyi olacak”

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, göreve gelir gelmez belediyenin öz kaynaklarını doğru kullanarak bu kaynakları halka hizmet için yatırıma dönüştüreceklerini söyledi. Yiğit, İYİ Parti yönetiminde her şeyin iyi olacağını kaydetti.


“İYİ Parti ile her şey iyi olacak”

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı esnaf ve sanayici ziyaretlerinde “Her şey İYİ Parti ile güzel olacak” dedi.

Meram İlçe Başkanı, encümen üyesi adayları ve teşkilat üyeleriyle birlikte yaptığı ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinleyen Yiğit, projeleri ve yapacağı hizmetler hakkında da bilgi verdi. Projelerini hayata geçirirken vatandaşı dinleyerek, onların istekleri doğrultusunda hareket edeceklerini dile getiren Yiğit, “Meram’ın son 5 yılda en büyük sorunu haline gelen kentsel dönüşüm konusunda halkın mağduriyetini gidermek, gözünün yaşını silmek için çalışacağız. Adaletin hiçe sayılacağı imar konusunda adil planlama, adil yönetim ve kul hakkına riayet ile gerekli durumlarda referanduma giderek karar alacağız. En önemlisi çalmayacağız, çaldırmayacağız” diye konuştu.

Öz kaynakları doğru kullanarak makamın getirdiği lüks harcamaları sonlandıracaklarını ifade eden Yiğit, bunun için göreve gelir gelmez yapacakları ilk işin lüks araç ve diğer lüks kalemleri satışa çıkarıp, belediyenin kaynaklarını artıracaklarını söyledi.