“Bir Hikayem Var 19” Seni Bekliyor

KTO Karatay Üniversitesi Girişimci Liderler Topluluğu gelenekselleşen “Bir Hikayem Var’19” etkinlikleri kapsamında iş dünyasının birbirinden değerli isimlerini 19-20-21 Mart tarihlerinde üniversite öğrencileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.


“Bir Hikayem Var 19” Seni Bekliyor

KTO Karatay Üniversitesi Girişimci Liderler Topluluğu, (GLT) girişimcileri öğrencilerle buluşturmak onların kariyerlerine yön vermek ve öğrencilerin kampüste eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden değerli konukları “Bir Hikayem Var’19” etkinlikleri kapsamında KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

19-20-21 Mart tarihlerinde KTO Karatay Üniversitesi kampüsünde 3 gün sürecek söyleşilerle adından söz ettirecek olan üniversite, gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilere girişimcilik ruhu aşılamayı ve mesleki yönelimlerinde öğrencilere destek olmayı hedefliyor.

 “Bir Hikayem Var’19” etkinliklerinde bu yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Türk Telekom İş Geliştirme Müdürü Orhan Akyürek, Turkcell Big Data Müdürü Fatih Türkoğlu, IKEA E-Ticaret Müdürü Ayşe Gedikli, UPS Batı Üst Bölge Müdürü Murat Şahin, Siemens Endüstri 4.0 Pazarlama Müdürü Derya İren, Renault MAİS CEO’su Berk Çağdaş ve TEB Aile Akademisi Eğitmenleri KTO Karataylı öğrencilerle tecrübelerini paylaşacak, deneyimlerini aktaracak. Sürpriz konukların da katılacağı program, yarışma ve çeşitli etkinliklerle 19-20-21 Mart tarihlerinde KTO Karatay Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Girişimcilikten sosyal sorumluluğa, mühendislikten edebiyata, teknolojiden spora birçok alanda binlerce öğrencisiyle üniversite hayatını zengin kılan KTO Karatay Üniversitesi ve öğrenci toplulukları akademik birikim kadar önemli olan kişisel gelişim, sosyal faaliyetler ve özgüven kazanmanın da ne kadar önemli olduğunu gerçekleştirdiği etkinliklerle bir kez daha gösteriyor.