İYİ  belediyecilik yapacağız

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde İyi Parti Meram Belediyesi Meclis üyesi adayı Vahit Demircan, bunca yıldır Meram belediyesinin iyi bir şekilde yönetilmediğini, belediyeyi yöneten partinin de  her dönem başka aday çıkartarak şans aradığını söyledi.


İYİ  belediyecilik yapacağız

Demircan, yaptığı açıklamada, halkın artık uyandığını, İyi belediyeciliğin İYİ Parti tarafından yapılacağına inandığını belirterek, "Yaklaşık 2 aydır sahada yaptığımız  çalışmalarda gördük ki; tüm Meramlılar halinden memnun değil. Sadece göstermelik yapılan çalışmalarla göz boyanmış. Meram sadece Meram yeni yol, Meram  yaka'dan ibaret değil. Bugün hala yolu, kaldırımı yapılmamış mahallelerimiz var.  Pazar yeri olmayan doğalgaz kullanmayan  sosyal donatıları olmayan bir çok yerleşim alanımız var. Bugüne kadar Meram'ı yönetenler söylediğim gibi Meram'ı Yeni yol ve Yaka'dan ibaret saymışlar" dedi.

31 Martta değişimin gerçekleşeceğinin altını çizen İyi Parti Meram Belediyesi Meclis üyesi adayı Vahit Demircan, "İyi belediyecilik nasıl yapılır tüm halkımıza göstereceğiz. Her mahallenin aynı seviyede olması için çalışacağız. 5 yıl sonra da tekrar hizmet için halkımızın karşısına ğöğsümüzü gere gere çıkacağız" diye konuştu..