Çumra, Anadolu’nun sanayi bölgesi olacak

ASKON Konya Şube Yönetimi Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ASKON işbirliği ile yapımı devam eden Çumra OSB hakkında istişarelerde bulunuldu


Çumra, Anadolu’nun sanayi bölgesi olacak

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve şube yönetim kurulu üyeleri Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “Sayın başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kendileri uzun yıllar belediye tecrübesi olan bir isim. Çumra ve Çumralı’yı yakından tanıyor. Güzel hizmetler yapacağından yana hiç şüphemiz yok. Biz de Çumra Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz Çumra OSB projemizin tamamlanması ve buranın iyileştirilmesinde ASKON olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

EL ELE VERİP ÇUMRA’YI SANAYİ BÖLGESİ YAPACAĞIZ

Çumra OSB’nin Çumra ve Konya için büyük önem taşıdığının altını çizen Yıldırım, “Mevcutta müteşebbislerin üretime başladığı Çumra OSB’de, 8 milyon metrekarenin üzerinde bir alana sahip genişleme alanıyla bambaşka bir sanayi üssü kurmayı hedefliyoruz. Çalışmalarda çok önemli mesafe kat edildi. ASKON olarak çok önemli markaları buraya çektik ve çekmeye devam edeceğiz. Başkanımızla birlikte yapacağımız çalışmalarla Çumra OSB Türkiye’nin markası haline gelecek” dedi.

 

ASKON İLE ÇUMRA OSB’Yİ DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz da, “Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve şehrimizin önde gelen bir STK’sının ziyareti bizleri mutlu etti. ASKON’u yakinen tanıyoruz. Çumramız’da yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesi’nde büyük emekleriniz var. Üyelerinizden çok sayıda müteşebbis var. Genişleme alanı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Biz de bu sürecin takipçisiyiz. Çumra’nın büyük bir sanayi üssü olması adına elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz. Hizmet üretmek için şimdiden kolları sıvadık. Hem altyapı, hem sosyal çalışmalar, hem sağlık yatırımları, tarımla alakalı çalışmalar ve sanayi yatırımlarını topyekün yürütme gayreti içinde olacağız. Ben tekrar ziyaretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sohbet havasında devam etti.