KTO Karatay Ödüllendirildi

KTO Karatay Üniversitesi yıl boyunca faaliyet gösteren aktif öğrenci topluluklarını ve başarıdan başarıya koşan spor takımlarını ödüllendirdi. Programda ‘Yılın Enleri’ne plaketleri KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk ve Rektör Prof. Dr. Bayram Sade tarafından takdim edildi.


KTO Karatay Ödüllendirildi

Öğrencilerin akademik birikiminin yanında sosyal ve kültürel anlamda da gelişimine önem veren bir eğitim anlayışını benimseyen KTO Karatay Üniversitesi, yıl boyunca faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ve spor takımlarını düzenlenen törende ödüllendirdi. KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleştirilen programa KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, Rektör Prof. Dr. Bayram Sade, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağatay Ünüsan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

52 Topluluk ile 206 Etkinlik, 25 Bin Katılımcı

Sağlık Kültür ve Sportif Faaliyetler Koordinatörü Emre Yılmaz, yıl içinde yapılan faaliyetler konusunda katılımcılara bilgiler vererek, hedeflerinin her geçen yıl daha fazla ve nitelikli etkinlikler yapmak olduğunu belirtti. Yılmaz, “Yıl boyunca 52 topluluğumuzla 206 etkinlik yaparak 25 bin katılımcıya ulaştık. Yüzlerce insanın yüzünde gülümsemeye, zihninde bir fikre bazen de ufkunda bir ilhama kaynak olduk. Çocuklarımızın hayalini topluluklarımız ile gerçekleştirdik. Gelecek yıl daha fazla etkinlik yapmak için şimdiden fikir üretmeye başladık.” diye konuştu.

“Tıpkı Karatay Medresesi Gibi KTO Karatay, Dünyanın En İyi Üniversiteleri Arasında Yerini Alacak”

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak öğrencilik döneminde edinilen tecrübelerin de önemine vurgu yaptı. KTO Karatay’ın öğrencileri ile dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alma hedefine doğru ilerlediğini aktaran Başkan Öztürk, “Sizler var olduğunuz için bu üniversite var. Birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldınız, değerli çalışmalar gerçekleştirdiniz. Üniversitelerin değerlerini mezunları belirler. Bu üniversiteden mezun olsanız bile ömrünüzün sonuna kadar KTO Karatay’ın bir parçasısınız. Gün geçtikçe büyüyen üniversitemiz 2019 -2020 akademik yılında sizlerle daha iyi noktalara ulaşacak. Bir gün bu üniversite tıpkı yüzyıllar önce Karatay Medresesi’nin olduğu gibi dünyanın en başarılı üniversiteleri arasında yerini alacak.” ifadelerine yer verdi.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği ödül töreninde; “Yılın Etkinliği” Bir Hikayem Var ’19 etkinliği ile Girişimci Liderler Topluluğu, “Yılın Projesi” Genç Bireylerde Madde Bağımlılığı Farkındalığı Projesi ile Genç Yeşilay Topluluğu ve Kadim Medeniyetin Üreten Gençleri Projesi ile Teknogirişim ve İnovasyon Topluluğu oldu. Üniversite bünyesindeki diğer topluluklara da “Yılın En Aktif Topluluğu”, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Topluluğu”, “Yılın Durdurulamayan Topluluğu” kategorilerinde ödülleri verildi.

KTO Karatay Üniversitesi topluluklarının ödüllendirildiği ve “Yılın Enleri’nin” belirlendiği Öğrenci Toplulukları ve Spor Takımları Ödül Töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve iftar yemeği ile sona erdi.