M1'de tiyatro şöleni

M1 Konya Alışveriş Merkezi, Banu Noyan organizasyonu ile ziyaretçilerine kahkaha dolu bir tiyatro gösteri sunuyor.


M1'de tiyatro şöleni

Barış Bölükbaşı tarafından yazılan ve Çiğdem Tunç tarafından yönetilen tek perdelik komedi orta oyunu “Bir Eski Zaman Hikâyesi”  02 Haziran Pazar günü saat 15:00’da M1 Konya Alışveriş Merkezi’nde ücretsiz olarak gösterimde olacak.

 

Kavuklu ile Pişekâr’dan, Kanlı Nigar’a, Arap Bacı’dan Tuzsuz Deli Bekir’e kadar geleneksel Türk Tiyatrosu’ndan bilinen birçok karakteri içinde barındıran oyunda; Pişekar tüm mahalleyi aldatır, saflık ve iyi niyetle kendisine inanan diğer karakterler işin içinde bir iş olduğunu anlarlar ve Pişekar’a kendilerince bir ceza verirler. Eski zamanı adeta yeniden yaşatan hikâyede, Deniz Salman, Abidin Yerebakan, Soykan Kişioğlu, Çiğdem Tunç, Alper Çorumluoğlu, Sema Aras ve Murat Parasayar  gibi Türk tiyatro-sinema-dizi ve müzik dünyasından tanıdığımız birçok ünlü oyuncunun sahne aldığı gösteriyi sakın kaçırmayın.

M1 Konya Alışveriş Merkez Müdürü Tamer Yılmaz; “Türk tiyatrosunun temel taşı olan ortaoyununu hatırlamak  neşeli, eğlenceli ve kahkaha dolu bir pazar günü geçirmek için  değerli Konya halkını, Bir Eski Zaman Hikâyesi gösterisini izlemeye davet ediyoruz. Ücretsiz olan bu tiyatro şölenini kaçırmayın”  dedi.