Uslu Genel Sekreter oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürü Ercan Uslu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine getirildi.


Uslu Genel Sekreter oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresindeki (KOSKİ) birçok birimde görevden almalar ve yeni görevlendirmeler yapıldı.

Buna göre, Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü Ercan Uslu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine getirildi.

Ercan Uslu kimdir?

1963 yılında Konya’nın Selçuklu ilçesi Yükselen Mahallesi’nde dünyaya gelen Ercan Uslu, ilk, orta ve lise eğitimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1987 yılında mezun olan Uslu, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde Elektrik Makine, Malzeme ve İkmal Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi APK Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Daire Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu.