Rıdvan Bülbül vefat etti

Konya Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Konya'nın yetiştirdiği duayen gazeteci Ali Rıdvan Bülbül hayatını kaybetti.


Rıdvan Bülbül vefat etti

Konya’nın yetiştirdiği duayen gazeteci basın şeref kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bülbül'ün cenazesi 11 Temmuz 2019 Perşembe günü (yarın) ikindi namazına müteakip Sultan Selim Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığına defnedilecek.

ALİ RIDVAN BÜLBÜL KİMDİR

 

Ali Rıdvan Bülbül. 1935'te Konya Doğanbey'de doğdu. İlk ve orta ve liseyi Konya’da okudu. Ankara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulunu bitirdi.

Konya’da Yeni Meram Gazetesi'nde uzun yıllar Yazı İşleri Müdürlüğü ve ''Biz Bize adıyla köşe ve Başyazarlık yaptı. Ayrıca THA, Türk Haberler Ajansı, AA Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü yaptı. TRT Konya Temsilciliği de yapan A. Rıdvan Bülbül, Konya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı görevlerinde bulundu. Şair kimliği de bulunan Bülbül'ün, Şiirleri Türk Sanatı, Yelken, Hisar, Çağrı (Konya) vd. dergilerde yer aldı. Şiir kitapları yanında Halkla İlişkiler adlı ders kitabı da yazdı. Ali Rıdvan Bülbül, Basın Şeref Kartı sahibiydi.