Konyaspor’dan Ankara çıkarması

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kunduracı’dan oluşan Konyaspor heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamlarında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Her iki Bakan’a Konyaspor forması ve çift başlı kartal hediye edildi.


Konyaspor’dan Ankara çıkarması

Geçtiğimiz sezonun sonunda Konyaspor’u ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, burada Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşmüş, Konyaspor’la ilgili kendisine iletilen konularla yakından ilgilenmişti. Başkan Hilmi Kulluk ve yöneticiler, Bakan Murat Kurum’a iade-i ziyarette bulundu. Konyaspor odaklı gerçekleşen sohbette kulübün son durumu, 2019-2020 fikstür çekimi ve yeni sezon hedefleri konuşuldu. Ziyaretin sonunda Başkan Kulluk, Bakan Kurum’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma ile çift başlı kartal heykelinin minyatürünü hediye etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Fahrettin Koca davet edildi

Burada Konyalı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya kulüp hakkında Başkan Hilmi Kulluk tarafından geniş çaplı bilgilendirme yapıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmede Kulluk ve yönetim kurulu üyeler Bakan Koca’yı Konya ya da Ankara'da oynanacak lig müsabakalarından birine davet etti. Koca, ziyarette yaptığı açıklamada, “Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Kulluk ve beraberindeki heyeti konuk ederek spor ve sporcuların sağlığı hakkında sohbet ettik. Baba ocağımızın takımı Konyaspor’un geçen sezon gösterdiği başarının daha da ileri gitmesindeki dileğimizi de başkana ilettik” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Hilmi Kulluk tarafından Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya üzerinde isminin bulunduğu 42 numaralı forma hediye edildi.