Ekrem Coşkun'dan Her Gün Bedava Döner

Yurt genelinde 250 şubesi bulunan ve 333 şubeye ulaşma hedefi bulunan Ekrem Çoşkun döner, dün Konya'daki ilk şubesinde 500 kilo döneri ayranla birlikte vatandaşlara ikram etti.


Ekrem Coşkun'dan Her Gün Bedava Döner

Kampanya'nın yapıldığı Zafer Şubesi Müdürü Serdar Ertürk, 6 yıl önce Konya'da başlayan serüvenin bugün 250 şubeye ulaştığını anımsatarak,  Ekrem Coşkun Döner Türkiye Genelinde 150’si aktif 100’ü yapım aşamasında toplamda 250 şube ile hizmet veren döner sektörünün en güvenilen ve en büyük markasıdır. Dönerlerimizin etleri ülkemizin en önemli tedarik firmalarında veterinerler ve gıda mühendislerinin nezaretinde özenle hazırlanmaktadır.

Yerli besi hayvanlarından elde edilen etlerimiz sinirleri ayıklanarak önce yaprak haline getirilmekte ve marinasyonu yani terbiyesi yapılmak suretiyle paketlenerek, sağlıklı koşullarda soğutuculu araçlarla dondurulmadan şubelerimize ulaştırılmaktadır” dedi.

”ÜRÜNÜMÜZ YÜZDE YÜZ ET”

 Şubelerindeki ürünün sağlıklı olduğunu belirten Ertürk, “Temizlik ve hijyen hassasiyetlerimizle birlikte işinin ehli, eğitimli ustalarımız tarafından şişe takılarak döner haline getirilmektedir. Yaklaşık altı yıldır sektörde faaliyet gösteren Ekrem Coşkun Döner; bir taraftan halkımıza çok temiz ve sağlıklı bir ürünü kendi lezzet ve sunum biçimiyle güvenle takdim ederken, diğer yandan da bu özel lezzeti her bütçeye uygun hale getirmek suretiyle toplumsal bir hizmete vesile olmaktadır. ‘Önce insan sağlığı’ ilkesini her koşulda savunan markamız ürünlerinde insan sağlığına zarar verebilecek hiçbir ürün ve  katkı maddesi kullanmamaktadır. Dönerimize kıyma ilavesi yapılmadan yüzde yüz Yaprak Et Döner halinde satış için hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

“EN GÜVENİLİR MARKAYIZ”

Ekrem Coşkun Döner Konya Zafer Şubesi Müdürü Serdar Ertürk, “Bugüne kadar bizlere inanarak destek veren hemşerilerimize teşekkür etmemiz gerektiğini düşünerek bugün burada 500 kg. etle üretilen dönerimizi, özel ekmeğimiz ve içecekleri ile birlikte halkımıza ikram ediyoruz. “Konya bunu haketti!” biz “ne yediğini bilmek herkesin hakkı” dedik ve bu yolculuğa böyle çıktık, Halkımız markamızı Türkiye’nin en büyük ve güvenilir, en lezzetli döner markası yaptı.

Gururluyuz; Yüzde yüz yerli sermayeyiz, kazanıyoruz, kazandırıyoruz, ülke ekonomisine, üretime ve istihdama katkı sağlıyoruz.  Dikkatliyiz, sorumluluklarımızın bilincindeyiz, gücümüzün kaynağının Yüce Rabb’imizin desteği ve halkımız olduğunun farkındayız” ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLAR: ATİLLA KOCAOĞLU