Yavru Kartal’da Yavuz dönemi

Geçtiğimiz hafta Abdurrahman Baysangur ile yollarını ayıran 1922 Konyaspor, teknik direktörlüğe Hakan Yavuz'u getirdi. Yavuz’un yardımcılığını Muharrem Aydın, Şahin Şarlak, Erbil Harbili ve Selçuk Buğdaycı yapacak


Yavru Kartal’da  Yavuz dönemi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda düşüşe geçen 1922 Konyaspor’da, teknik direktör konusu netleşti. Geçtiğimiz hafta Abdurrahman Baysangur ile yollarını ayıran 1922 Konyaspor, teknik direktörlüğe Hakan Yavuz'u getirdi. Beyaz Grup'ta son 4 maçını kaybederek düşme hattına yerleşen 1922 Konyaspor, teknik direktör konusunda sürpriz bir adım attı ve takımı Konyaspor'un U17 takımını çalıştıran Hakan Yavuz'e emanet etti. Yavuz'un yardımcılıklarını Muharrem Aydın, Şahin Şarlak, Erbil Harbili ve Selçuk Buğdaycı yapacak. Hakan Yavuz ve ekibi, yeşil-beyazlı kulüple sezon sonuna kadar geçerli olacak sözleşmeyi tesislerde imzaladı.

1922 Konyaspor, geçtiğimiz hafta farklı Manisa Futbol yenilgisi nedeniyle Abdurrahman Baysangur ile yollarını ayırmış, takımı Amed Sportif maçına altyapı koordinatörü Salih Eken hazırlamıştı. Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimizde deplasmanda oynanacak Kırklarelispor maçının hazırlıkları ise dün başladı. Cumhuriyet Sahası’nda gerçekleştirilen antrenman, yeni teknik patron Hakan Yavuz yönetiminde gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlılar hafta boyunca çalışmalarını sürdürecek ve cumartesi günü Kırklareli’ye giderek kampa girecek. Son 4 maçını kaybeden Yavru Kartal, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek kötü gidişe son vermek istiyor.