TSYD 'den Şahin'e ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi yönetimi Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü görevine getirilen Abdurrahman Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı diledi.


TSYD 'den Şahin'e ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi yönetimi Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü görevine getirilen Abdurrahman Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı diledi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, As Başkan Tolga Durmaz, Genel Sekreter Selahattin Akçakaya, Mali İşler Sorumlusu Mürsel Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Parlak’ın gerçekleştirdiği ziyarette yeni il müdürü Abdurrahman Şahin’e hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Konya’ya daha iyi hizmetler sunmak için çalışacaklarını ve bu noktada spor basınından destek beklediğini belirterek, “Ömer Ersöz beyden İl Müdürlüğü görevini devraldım. Bu değişimin şehrimize ve İl Müdürlüğümüze hayırlar getirmesini diliyorum. Önümüzde dev bir organizasyon var. 2021 yılında yapılacak İslami Dayanışma Oyunları’na Konya’mız ev sahipliği yapacak. Konya’nın daha önce olduğu gibi bu dev organizeden de yüzünün akıyla çıkması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. .

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise; “TSYD olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli çalışmaya devam edeceğiz. Konya sporunun daha ileriye taşınması adına dernek olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu vesileyle yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.