Pota da işler iyi gidiyor

Üst üste 3 galibiyet alarak çıkışa geçen Konyaspor Basket’te yüzler gülüyor. Ligin 7. haftasında lider Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak yeşil-beyazlı ekip, seriyi 4 maça çıkarmak istiyor


Pota da işler iyi gidiyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Konyaspor Basket, ligin 7. haftasında 23 Kasım Cumartesi günü deplasmanda lider Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, kritik müsabakanın hazırlıklarına dün başantrenör Ozan Bulkaz yönetiminde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Morallerin yerinde Dev Kartal’da sakatlık sürecini atlatan İbrahim Yıldırım da takımla beraber çalışmalara başladı. Deneyimli oyuncunun Balıkesir maçında kadroda yer bulması beklenirken, oynayıp oynamayacağına teknik heyet karar verecek. Yıldırım’ın 30 Kasım’da oynanacak Finalspor maçında ise tam olarak forma giyecek düzeye gelmesi bekleniyor.

HEDEF SERİYİ 4 MAÇA ÇIKARMAK

TBL’de oynadığı son 3 maç kazanarak 5. sıraya kadar yükselen Konyaspor Basket, zorlu karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmaya çalışacak. Oyuncuların yükselen formu teknik heyeti de maç öncesi sevindiriyor. Süper Lig’de yıllarca forma giyen Ceyhun Altay’ın da transfer edilmesiyle rotasyonunu genişleten Konyaspor Basket, Balıkesir karşısında kazanarak yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor. Gün geçtikçe daha iyi duruma gelen yeşil-beyazlı temsilcimiz, önümüzdeki birkaç hafta içinde liderlik koltuğuna oturmanın hesabını yapıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Konyaspor Basket arasında Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma 23 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.