Yine olmadı: 0-0

Mutlak galibiyet parolasıyla Gaziantep maçından çıkan Konyaspor yine galip gelemedi. 4 net gol pozisyonunu cömertçe harcayan yeşil beyazlılar alt sıralardan yine kurtulamadı.


Yine olmadı: 0-0

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 14.hafta maçında Gaziantep FK’nu konuk eden İttifak Holding Konyaspor net fırsatlardan yararlanamadığı mücadeleden golsüz ayrılarak bir puan aldı.

Soğuk havaya rağmen yaklaşık 10 bin taraftarın takımını yalnız bırakmadığı karşılaşmanın ilk yarısında Riad Bajic ve Faruku Miya ile yakaladığı net fırsatlarda golü bulamadı.
İkinci yarıda da rakip kalede daha zor pozisyon bulan Konyaspor 72. dakikada Bajıc ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Bajıc bu pozisyondan sonra yine protestolar eşliğinde oyunu terk etti.
Haftalardır3 puana hasret kalan yeşil beyazlılar 14 puanla alt sıralarda kaldı.
 
STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Mustafa Sönmez

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay, Marin Anicic, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner (Dk.82 Paolo Hurtado), Deni Milosevic, Faruku Miya (Dk.64 Levan Shengelia), Riad Bajic (Dk.82 Erdon Daci)

GAZİANTEP FK: Günay, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Kana Bıyık, Toşca, Güray Vural, Furkan Soyalp (Dk.27 Pawlovski) (Dk.74 Kenan Özer), Jefferson, Chibsah, Tuwamasi (Dk.87 Muhammet Demir), Kayode

SARI KARTLAR: Deni Milosevic, Selim Ay (İttifak Holding Konyaspor), Jefferson (Gaziantep FK)