Robert Mak, Fayda sağlamak istiyorum

İttifak Holding Konyaspor’un sezon sonuna kadar Zenit’ten renklerine bağladığı yeni transfer Robert Mak, transferinin hızlı geliştiğini, Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu, tek düşüncesinin en üst düzeyde katkı sağlamak olduğunu ifade etti.


Robert Mak, Fayda sağlamak istiyorum

Konyaspor'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Robert Mak, “Açıkçası transfer bir anda gerçekleşti. Teklif hızlı geldi. Ben burada olmak istedim. Hocamız benim burada olmamı istedi. Görüşmelerimiz hızlı ve kolay oldu. Dolayısıyla transfer sonuçlandı ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım takıma yardımcı olurum” ifadelerini kullandı. İmza töreninin ardından stadyumu ve antrenman tesislerini gezdiğini de sözlerine ekleyen Robert Mak, “Her şey gerçekten çok güzel. Antrenman tesisleri güzel. Stadyum çok fantastik ve etkileyici. Burada futbol oynamak ve bu stadyumda maç oynamak için sabırsızlanıyorum.  Buradaki tesisler bana soracak olursanız gerçekten üst seviyede” dedi.

Robert Mak, takımımızdaki hedefi ile ilgili olarak da “Açıkçası Zenit’teki günlerimden sonra buradaki amacım mümkün olduğunca fazla oynayabilmek. Hedeflerim arasında ayrıca tırmanabildiğimiz kadar lig tablosunda üst sıralara doğru tırmanabilmek var. Bende takımıma ne kadar faydalı olabilirsem benim içinde çok güzel olur” diye konuştu.