TFF'den Konyaspor düşmanlığı!

Türkiye Futbol Federasyonu 21-25 haftalar arasındaki maç programlarını açıkladı. Açıklanan programa göre Konyaspor bu haftalardaki tüm maçlarını Cumartesi günü oynayacak.


TFF'den Konyaspor düşmanlığı!

(ÖZEL HABER)

Türkiye Futbol Federasyonu, ligin ikinci yarısında oynanacak olan 21-25. haftalardaki maç programlarını açıkladı. TFF, açıkladığı maç programında adeta Konya düşmanlığı sergiledi ve Konyaspor'un deplasmanda ve kendi sahasında oynayacağı 5 maçı da cumartesi gününe aldı. Yayıncı kuruluşunda maç programlarının belirlenmesinde etkin olduğu ve sıralamada alt sıralarda bulunan takımların maçlarının izlenme oranlarının düşük olduğu günlere verildiği öne sürüldü.
Konyaspor sezonun ilk yarısında da kendi sahasında ve deplasmanda oynadığı 7 müsabakayı cumartesi günü oynamıştı.
Deplasmanda oynanacak olan Antalyaspor maçını da cumartesi günü (yarın) oynayacak olan yeşil beyazlılar, yine deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor ve Malatyaspor maçları ile kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı, Denizlispor, Göztepe ve Kasımpaşa maçlarını da Cumartesi günü oynayacak.
Konyaspor'un içerde ve dışarıda kendi rakipleriyle puan mücadelesi yapacağı karşılaşmaların cumartesi günü oynanması nedeniyle taraftarından mahrum kalacak. 
TFF'nin bu tutumu Konyaspor'un kazandığı Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı hala hazmedemediğini ortaya koydu.