Altınokta'dan Kılca’ya teşekkür

Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin Hayırsever işadamı Mevlüt Yılmaz ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret ederek görme engellilere olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Altınokta'dan Kılca’ya teşekkür

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, üyelerin moral bulması adına her türlü sosyal etkinlik içerisinde olduklarını belirterek, özellikle her cumartesi rutin hale gelen Sami Yıldız ve Hasan Basri Balcı hocalarımızın katılımıyla sohbet programının görme engelliler tarafından önemle takip edildiğini vurguladı. Hayırseverlerin desteğiyle ayakta kalma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Şahin yerel yönetimlerin engellilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı da minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise konuşmasında engellilere olan desteğin devam edeceğini ifade ederek “Engelliler bizim önceliğimiz, tüm engellilere yönelik projelerimiz var” dedi. Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Kılca, yerel yönetimler olarak her fırsatta engellilerin yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Kılca’ya dernek olarak hediye takdim eden Mehmet Ali Şahin, Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilen Osman Ciğer’ide ziyaret ederek hayırlı olması dileklerinde bulundu.