İlahi okuması beklenirken Tamirci çırağını okumuştu..

Konya'nın önemli televizyon kuruluşu olan Kontv'de 2 yıl önce bir iftar programına konuk olan Cami İmamı Mehmet Çetin, Cem Karaca'nın 'Tamirci Çırağı' şarkısıyla sosyal medya da fenomen olmuştu. Çetin'in o performansı bu ramazan ayında da gündeme geldi.


İlahi okuması beklenirken Tamirci çırağını okumuştu..

Konya'nın önemli televizyon kuruluşu olan Kontv'de 2 yıl önce bir iftar programına konuk olan Cami İmamı Mehmet Çetin, Cem Karaca'nın 'Tamirci Çırağı' şarkısıyla sosyal medya da fenomen olmuştu. Çetin'in o performansı bu ramazan ayında da gündeme geldi.

Konyalı cami imamı Mehmet Çetin, yerel televizyon Kon TV'de yayınlanan "Sohbeti Seda" programına 2 yıl önce konuk olmuştu.  İftar duasını okuyan imam Mehmet Çetin'in sesinin güzel olduğunu bilen sunucu ezanı beklerken, bir şarkı okumasını istedi.

Bu isteği kırmayan  imam Mehmet Çetin ilahi okuması beklenirken, ünlü sanatçılardan rahmetli Cem Karaca'nın klasiklerinden  olan "Tamirci Çırağı"' isimli şarkısını seslendirdi. Sesi de Cem Karaca'ya benzeyen imam Mehmet Çetin, sosyal medya da büyük ilgi görmüştü.