Karaca: Mevlana'nın ruhunu Türkiye'ye yayacağız

Ak Parti'den istifa ettikten sonra parti kurma çalışmalarını tamamlayan ve son düzlüğe giren Ali Babacan, partilerinin Türkiye'deki ilk il başkanı olarak Konya'yı açıkladı. Deva Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Tabipler Odası Başkanlığını da yapan Dr. Seyit Karaca oldu.


Karaca: Mevlana'nın ruhunu Türkiye'ye yayacağız

Parti çalışmalarını tamamlayan ve kuruluşunu yaptıktan sonra teşkilatlanma çalışmalarına hız veren eski AKP'li Ali Babacan, kuruduğu DEVA Partisi'nin ilk il başkanı olarak Konya'yı açıkladı. DEVA Partisi'nin Kurucuu Konya İl Başkanı Tabipler Odası Başkanlığını da yapan Dr. Seyit Karaca oldu.

Karaca, il başkanı olarak isminin açıklanmasının  ardından ilk demecini www.konyaeskpres.com'a verdi. Karaca, Sayın Babacan'ın,  ilk  başkanı olarak kendisini açıklamasının sorumluluğunu bir kat daha artırdığını ifade ederek, "Sayın genel başkan, 'Mevlana'nın tüm dünya tarafından bilinen 'Barış, hoşgörü' ifadeleri ile partisinin ilk  başkanı olarak Konya'yı ve ismimi açıklaması gerçekten önem arz ediyor.  Konya olarak, her daim Hz. Mevlana'yı örnek aldık. Verdiği evrensel mesajlarından her zaman feyz aldık. Bu durum omuzlarımızdaki yükü daha da ağırlaştırdı. Eminim ki, tüm Türkiye'deki teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte partimiz, ülkemiz için seferber olacaktır. Konya olarak da, vatandaşlarımızın daha rahat, daha mutlu, daha huzurlu ve ekonomik anlamda yarını için planlamalar yapabilen bir duruma gelebilmesi için çalışmalara hız vereceğiz. Eminim ki; vatandaşlarımız da yaşananlardan oldukça rahatsız. DEVA Partisi olarak, vatandaşlarımıza deva olmak için  gece gündüz çalışmaya başlayacağız" diye konuştu.