15 Temmuz destana dönüşmüştür

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün,  milletimizin milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği 15 Temmuz 2016 tarihi ihanetin ardından milletimizin kazandığı zaferle büyük bir destana dönüştüğünü söyledi.


15 Temmuz destana dönüşmüştür

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisinde yuvalanmış kendini bilmez fetöcü hain teröristler tarihimiz boyunca karşı karşıya kaldığımız en büyük ihaneti 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiler. Tek unuttukları husus, tarih boyunca esarete boyun eğmeyen milletimizdi

Devletimizin bekasına yönelik olarak dışardaki hainlerin ve düşmanların yardımlarıyla fetöcü teröristlerin kalkıştığı darbe girişiminde, Gazi Meclisimiz başta olmak üzere, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve yurdumuzun birçok kritik noktasında  vatanımıza karşı yapılan saldırılara karşı Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sağduyulu asker, polis ve diğer tüm kamu görevlilerimizin direnişine büyük bir gayretle destek veren genci, yaşlısı, kadını, erkeği demeden sokaklara çıkan milletimiz, hain teröristlere canları pahasına geçit vermedi. Bu ihanet gecesinde, uçakların, tankların, helikopterlerin, ağır silahların karşına sadece iman dolu yürekleri, inançları ve al yıldızlı bayrakları ile  dikilen Milletimiz aynı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi tüm fertleriyle vatanları için tek yürek olarak sokaklara döküldü ve bir kez daha hainlere karşı asaletini gösterdi.

15 Temmuz hain darbe girişimi üzerinden 4 yıl geçti. Hala aziz milletimiz ile aynı duyguları paylaşmayan veya paylaşamayanları, tüm terör örgütlerini, teröre yardım ve yataklık yapanları da tekrar tekrar lanetlediğimizi bir kez daha dile getiriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatanı uğruna gözlerini kırpmadan canlarını veren tüm aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.