Altay, Şehir Hastanesi ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Şehir Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.


Altay, Şehir Hastanesi ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Konya Şehir Hastanesinde tedavi gören hastaları ve çalışanları ziyaret etti. 

Konya Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ile birlikte hastane çalışanlarıyla da görüşen Altay, Konya Şehir Hastanesinin teknik ve yapısal özellikleriyle sağlık sektöründe Konya’yı sağlık üstü haline getireceğini ifade etti. Altay, “Ziyaretimizde hem hastanemiz hakkında Başhekimimiz Mehmet Ali Eryılmaz beyden bilgi aldık hem de hastanede hastalarımızın sağlık durumlarını öğrendik. Şehir Hastanemizden hizmet alan hastalarımız memnuniyetlerini dile getirdi. Tüm hastalarımıza şifa diliyorum. Konya’ya böyle bir sağlık kuruluşunun kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ayrıca koronavirüs sürecinde gece gündüz demeden mücadele eden her bir sağlık çalışanımıza teşekkür ediyor, sağlıklı bir gelecek diliyorum. Bu güzide hastanemizi şehrimize tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.