MEMUR-SEN, İH ile indirim anlaşması imzaladı

MEMUR-SEN çatısı altındaki sendika üyelerinin İttifak Holding grup şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden indirimli yararlanmalarını sağlayacak özel indirim anlaşması imzalandı.


MEMUR-SEN, İH ile indirim anlaşması imzaladı

İttifak Holding’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen imza programına İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bora Kumru, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri, MEMUR-SEN Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Başkan Vekili Ali Koç ve Başkan Yardımcılarının yanı sıra; MEMUR-SEN’e bağlı sendikaların şube başkanları da katıldı. 

İttifak Holding ile MEMUR-SEN Konya İl Başkanlığı arasında imzalanan anlaşma kapsamında, MEMUR-SEN’e bağlı olan 12 sendikanın üyeleri, İttifak Holding’e ait şirketlerin ürün ve hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.

Her iki taraf için de hayırlı olacağına inanıyorum

Özel indirim protokolü sonrası değerlendirmelerde bulunan MEMUR-SEN Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, “MEMUR-SEN ailesi olarak Konya’da 40 bine yakın Türkiye’de ise 1 milyonu aşkın üyemiz var. Bugüne kadar birçok firmayla indirim anlaşmaları imzaladık. Biliyorsunuz, üyelerimizin özlük ve özgürlük noktasında haklarını savunurken aynı zamanda da yaşam standartlarının daha yükseğe çıkarılması noktasında gayretlerimiz oluyor. Bugün burada İttifak Holding’imizin yetkilileriyle üyelerimize fayda sağlayacak bir anlaşmaya imza attık.

İnşallah bu birliktelik uzun süreli olur. Bizim hedefimiz karşılıklı kazanmaktır. Hepimiz biliriz ki kazan-kazan her zaman için taraflara avantaj sağlayan bir yöntemdir. Bu noktada üyelerimizin memnun olacağı bir anlaşmaya imza attığımız kanaatindeyim. Her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Memurlarımız ile iş birliği içerisinde olmak istiyoruz

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bora Kumru ise; “İttifak ailesi olarak, ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan MEMUR-SEN ile böyle bir anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Memurlarımız için elimizden geleni yapmak ve onlarla iş birliği içerisinde olmak istiyoruz.

Biz bu tür anlaşmalara her zaman sıcak bakıyoruz. Benzeri anlaşmaları geçmişte farklı kurumlarla da yapmıştık. Bundan sonra da yapmayı sürdüreceğiz. Yaptığımız bu anlaşmanın ülke çapında bir başlangıç teşkil edeceğine inanıyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur.” dedi.

İmzalanan protokol uyarınca MEMUR-SEN Konya İl Başkanlığı’na bağlı sendikaların üyeleri, İttifak Holding grup şirketlerinin (Adese, Selva, Selet, İrent, AES) ürün ve hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmaya başlayacak.