Kendini Koru, Kentini Koru

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, toplumsal farkındalık amacıyla “Kendini Koru! Kentini Koru!” sloganıyla maske dağıtımı gerçekleştirdi.


Kendini Koru, Kentini Koru

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, ilçe gençlik kolları teşkilatları aracılığıyla toplumsal farkındalık adına, pazar günü, Konya’nın en hareketli mekanlarından Kayalıpark, Gedavet Yürüyüş Yolu ve Kültürpark’ta maske dağıtımı gerçekleştirdi. “Kendini Koru! Kentini Koru!” sloganıyla gerçekleştirilen programda vatandaşlara plazma bağışı konusunda bilgilendirici broşür ve maske dağıtıldı.

AMACIMIZ TEDBİRLERE DAHA ÇOK DİKKAT ÇEKMEK!

İl Gençlik Başkanı Mahmut Sami Kollu, gerçekleştirdiği açıklamada, “Bu çalışmamızda sosyal farkındalığa dikkat çekmek için, covid-19’un etkilerinden korunmak ve halkımızı korumak için maske dağıtıyoruz. İçine koyduğumuz broşürlerimizde ise hem sosyal mesafe hem de plazma bağışının ne kadar önemli olduğunu halkımıza anlatmak için bir çalışma yaptık. Merkez ilçelerimizde saat 16.00’da başladığımız çalışmamızda, Karatay ilçemiz Kayalıpark’ta, Meram ilçemi Gedavet Yürüyüş Yolu’nda, Selçuklu ilçemiz ise Kültürpark’ta bulunan vatandaşlarımıza maskeleri dağıttılar. Konya’mız içerisinde bulunduğumuz bu süreçte sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Amacımız bu salgına daha fazla dikkat çekmek ve halkımızın daha fazla önlem almasını sağlamaktır. Eğer bu kurallara daha fazla dikkat edersek kendimiz, ailemiz ve şehrimiz için daha iyi olacaktır. Daha öncesinde de Türk Kızılay ile kan bağışı çalışması yapmıştık. Bizler sosyal farkındalık oluşturan buna benzer çalışmaları bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.  Temennimiz bu süreci, bencil ve vurdum duymaz davranmadan, hep beraber sorumluluk bilinciyle hareket ederek geride bırakıp, eski günlerde olduğu gibi kucaklaşacağımız günlere tekrardan ulaşmak.” şeklinde konuştu.

İl Gençlik Kolları’nın hediye maskesini alan vatandaşlar ise, gerçekleştirilen farkındalık çalışması için gönüllü olan gençlere teşekkür etti.