Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Konya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tamamlanan yatırımların açılışını yapmak üzere Konya’ya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2 Ekim Cuma günü bir kez daha Konya’da ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Konya’da

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2 Ekim Cuma günü Konya’da toplu açılış programı sebebiyle ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Salgın sebebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konyalılarla buluşamayacağını kaydeden Başkan Altay, Konya’nın bu defa Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gönülden kucaklaşacağını ifade etti. Başkan Altay, her zaman Konya’nın yanında olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya Şehir Hastanesi başta olmak üzere şehre değer katacak büyük yatırımların toplu açılışlarını yapacağını belirten Başkan Altay, “Sayın Cumhurbaşkanımız 2 Ekim Cuma günü Cuma namazı ile birlikte şehrimizde olacak; Şehir Hastanesi’nde yatırımların toplu açılışlarını gerçekleştirecek. Salgın sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımız hemşehrilerimizle buluşamayacak. Konyamız bu defa Sayın Cumhurbaşkanımızla gönülden kucaklaşacak.” dedi.

Konya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile son 18 yılda çok sayıda önemli yatırıma kavuştuğunu kaydeden Başkan Altay, “Konya'mıza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman Konyamızın yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.