Kartal: Galibiyeti taraftarlarımıza hediye ediyoruz

2-0 galibiyetle sona eren Fenerbahçe maçını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, verdiği görevleri eksiksiz yerine getiren oyuncuları kutlarken, galibiyeti büyük Konyaspor camiasına hediye ettiğini söyledi.


Kartal: Galibiyeti taraftarlarımıza hediye ediyoruz

2-0 galibiyetimizle sona eren Fenerbahçe maçını değerlendiren Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, verdiği görevleri eksiksiz yerine getiren oyuncularımızı kutlarken, galibiyeti büyük Konyaspor camiasına hediye ettiğini söyledi.

Fenerbahçe ile oynanan maça 7 sakat ve hasta oyuncudan yoksun çıktıklarını ifade eden Teknik Direktör İsmail Kartal, “Bugün oyuncularım kendilerine verilen görevleri tam anlamıyla eksiksiz yerine getirdiler. Biz bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Eksiklerimize rağmen forma verdiğimiz tüm oyuncularımıza güveniyorduk. Analizimizi iyi yaptık. Fenerbahçe’nin akan oyunda değil de duran oyunda etkili olduğunu biliyorduk. 60.dakikada sonra yaptığımız oyuncu değişikliği ile maçı istediğimizi gösterdik. Oyuncularımıza saha içerisinde özel görevler verdik. İyi mücadele ettik ve bulduğumuz 2 güzel golle hak ettiğimiz, çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum ve aldığımız bu galibiyeti büyük Konyaspor camiamıza hediye ediyoruz. Bundan sonra da aynı mantalite ile her maça kazanmak için çıkacağız ve bunun için elimizden geleni yapacağız. Camiamız bize güvensin” şeklinde görüş belirtti.