KONYAGİAD’DAN Kılca’ya ziyaret

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.


KONYAGİAD’DAN Kılca’ya ziyaret

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. Görüşmede dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Korkmaz, Konya’nın ekonomik ve sivil toplum hayatına yeni bir soluk getiren KONYAGİAD’ın vatanına, milletine, bayrağına sevdalı genç ve çalışkan iş insanları tarafından oluşturulduğunu belirtti. Konya’nın tarih boyunca ülkemizin merkez şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Korkmaz “Her yönüyle örnek şehir Konya’mızı her alanda güzel bir geleceğe taşımak için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmenin gayretindeyiz. Şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü noktasında aktif rol almak, sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetler gerçekleştirerek birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek hedefiyle var gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise şehir ve ülke geleceği için çaba gösteren genç iş insanlarını Karatay Belediyesinde görmekten dolayı büyük duyduğunu belirtti. Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Kılca, geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Karatay Termal Tesislerinin faaliyetlerine başlamasıyla şehir turizmine yeni bir soluk geldiğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya hilalin ortasında semazen figürünün yer aldığı bir plaket takdim etti.