Konyaspor'un gençlerine büyük ilgi

Konyaspor'un bugün Altınordu ile oynadığı ZTK son 16 maçında yaşları 16 ile 18 arasında olan genç oyunculara verdiği şans büyük ilgi gördü.


Konyaspor'un gençlerine büyük ilgi

Konyaspor bugün Altınordu ile oynadığı ZTK Konyaspor ZTK son 16 maçında bugün sahasında konuk ettiği Altınordu kışında teknik direktör İsmail Kartal'ın büyük cesaret örneği sunarak sahaya sunduğu genç oyuncular büyük ilgi gördü.
 Özellikle 16 yaşındaki Ahmet Karademir, 17 yaşındaki Şener Kaya ve 18 yaşındaki Ali Karakaya'nın ilk onbirde başlaması ve Ahmet Karademir'in şık bir gol atması taraflı tarafsız tüm futbol otoritelerinin sevgisini kazandı.
Konyaspor'a geldiği günden bu yana genç oyunculara yönelik olumlu açıklamalar yapan Teknik Direktör İsmail Kartal'ın riske girerek zor bir maçta 3 genç oyuncuya ilk onbirde şans vermesi ve daha sonra maçın gidişatına göre  Emre Pehlivan ve İzzet Karaboğa gibi genç isimlere  de sahaya sürmesi olumlu tepkiler aldı.
Teknik adam Kartal'ın maç sonunda yaptığı açıklamada "Geldiğimizden buyana 20 genç kardeşimizi A takım ile çalışmalara dahil ettik. Bugün mücadele eden gençlerimizle gurur duyduk. Ahmet'in golü ayrıca bizleri mutlu etti. Gençlerimizin önünü açmak için her türlü riski alacağız" dedi. 

Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Ay,  yaptıkları başarılı çalışmalarının ardından altyapıdan yetişen futbolcu sayısının arttığını belirterek, "Kurduğunuz sistem oturdu. Konyaspor'un geleceği parlak. Umut ediyorum ki, Türk futboluna çok başarılı isimler kazandıracağız. Bu anlamda bize her türlü maddi ve manevi destek sağlayan Kulüp başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetimine, Akademimiz de görev yapan tüm teknik ekibe teşekkür ediyorum" dedi.