Reklam
  • Reklam
Hasan Kılca’dan teşekkür mesajı

Hasan Kılca’dan teşekkür mesajı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde yüzde 76.87’lik bir oran ile Karatay Belediye Başkanı seçilen Hasan Kılca, bir teşekkür mesajı yayınladı. Sonuçların Karatay, Konya ve ülkemiz için hayırlar getirmesini dileyen Hasan Kılca, sonuçların sorumluluklarını arttırdığına vurgu yaparak gece gündüz Karatay’ın ve hemşehrilerinin hizmetinde olacaklarını söyledi.

01 Nisan 2019 - 16:24

Seçim sürecinin oldukça yoğun ve verimli geçtiğine vurgu yapan Hasan Kılca, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle hangi görüşten olurlarla olsunlar, sandığa giderek demokratik hakkını kullanan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de hemşehrilerimiz yine Karatay’ımızda büyük destek vererek bizleri gururlandırdılar. Artık Karatayımızda yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde de gönlümüzle, gayretimizle ve tüm çabamızla hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller kazanarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Boşa geçirecek tek bir dakikamız bile yok. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gece gündüz demeden halkımızın hizmetkârı olarak çalışmaya devam edeceğiz. Karataylı hemşehrilerimizin bu teveccühüne ve sevgisine layık olmak için daha fazla gayret edeceğiz. İlçemizin insanımızın hayat standardını yükseltmek, daha yaşanabilir bir Karatay için aralıksız çalışacağız. Hangi görüşten olurlarsa olsunlar bütün hemşehrilerimizi kucaklamaya ve onların hizmetinde olacağız.”

Kılca, mesajının sonunda yeni dönemin hayırlar getirmesini dileyerek, “Sonuçların ülkemiz, milletimiz Karatayımız için hayırlar getirmesini diliyorum. Bu sürecin başarıyla sonuçlanması adına en büyük emek sahibi Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere AK Parti ve MHP Genel Merkezine, AK Parti ve MHP’nin kıymetli genel başkan yardımcılarına, bakanlarımıza, bakan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, il teşkilatımıza, AK Parti ve MHP Karatay İlçe Teşkilatımıza, Karatay ilçe kadın ve gençlik kollarımıza, belediye meclis üyelerimize, yol arkadaşlarımıza ve elbette her daim büyük destek veren, bizleri bir an için bizi yalnız bırakmayan tüm Karataylı hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'