Hidrokon, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi Aldı

Hidrokon, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi Aldı

Araç üstü mobil vinç üretiminde Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın lideri olan Hidrokon, sektöründe bir ilke daha imza atarak TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı.

25 Haziran 2020 - 13:56

Hidrokon Satış ve Pazarlama Müdürü Esat Kütükcü, Hidrokon’un bugüne kadar sektöründe büyük bir sorumlulukla üretim hayatını sürdürdüğünü, pandemi sürecinde de aynı sorumlulukla hareket ederek TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni alan sektördeki ilk firma olduğunu ifade etti.  

Sektöre örnek olacak

Kütükcü, Hidrokon’un TSE COVID-19 hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek aldığı TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’nin sektöre örnek olacağının altını çizerek, şunları söyledi:

 “Yerelden küresele anlayışıyla bugüne kadar sektörümüzde çok önemli işlere imza attık. Şu anda Hidrokon’un vinçleri Türkiye’nin her yerinde ve dünyanın 28 ülkesinde sorunsuz bir şekilde çalışıyor, üretim hayatına hizmet ediyor. Pandemi sürecinde de gerek üretim kabiliyetimizle gerekse servis ağımızla müşterilerimizle hep birlikte olduk, iletişimimizi güçlü tuttuk. Ancak pandemi süreci sektörün lider firması olarak bize yeni sorumluluklar da yükledi. Bu sorumlulukla üretim tesislerimizde tüm tedbirleri alarak, üretimimizi sürdürüyoruz. Aldığımız TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi de bu süreçteki sorumluluğumuzun ve titizliğimizin bir göstergesidir.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü