Reklam
  • Reklam
İş yerleri sahura kadar açık

İş yerleri sahura kadar açık

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Ramazan ayında Konya’daki iş yerlerinin sahura kadar açık olacağı müjdesini verdi.

05 Mayıs 2019 - 13:02

11 ayın sultanı Ramazan ayının başlaması nedeniyle günlerin uzun olmasının da dikkate alındığını belirten KONESOB Başkan Muharrem Karabacak, "KONESOB olarak Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın sahur vaktine kadar rahat alışveriş yapmaları için ilgili Belediyelerimizden gerekli izinler alındı. Esnafımızın Ramazan ayı boyunca sahura kadar iş yerlerini açmalarını sağladık. Bu yıl, 6 Mayıs ile 05 Haziran 2019 tarihleri arasında saat 24.00’den 04.00’e kadar Konya’mızdaki işyerleri açık kalacak. Tüm vatandaşlarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza duyurulur” dedi.

KARABACAK'TAN RAMAZAN AYI MESAJI

Ramazan ayıyla ilgili yayınladığı mesajında da oruç ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Karabacak, "Tüm esnaf kardeşlerimizin bu mübarek ayda müşterilerine ahilik geleneğini de göz önünde bulundurarak gerek fiyatlarda, gerekse kaliteli üretim ve hizmette titizliği ve insan sevgisini ön planda tutarak davranmalarını yürekten diliyorum. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin, Konyalı hemşerilerimizin, Esnaf Teşkilatımızın, esnaf ve sanatkar kardeşlerimin mübarek Ramazan ayını kutluyor, huzurlu ve bol kazançlı günler diliyorum" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu