Reklam
  • Reklam
Karadiğin’de mezuniyet coşkusu

Karadiğin'de mezuniyet coşkusu

Karadiğin Kemal Tekin Kız ve Erkek Kuran kursunda vakıf haftası ve mezuniyet töreni düzenlendi.

15 Mayıs 2019 - 11:54

Programa Vakıflar Bölge Müdür yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Programda öğrencilere hediyeler verildi. Karadiğin Kemal Tekin Kız ve Erkek Kuran Kursu Vakfı Başkanı Kemal Tekin 1984 yılından bu tarafa hizmete devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:

Karadiğin Kemal Tekin Kız ve Erkek Kuran Kursu Vakfı olarak Kur’an kursumuzda 1984 ten beri ücretsiz olarak eğitim ve öğretim verilmektedir.  Vakfımız tarafından yoksullara aş,  başarılı öğrencilerimize de eğitim desteği verilmektedir. Kur’an kursumuz 30 bin metre alana kurulmuş olup kursu binamız ile birlikte 1.000 kişilik camimiz, 250 kişilik yemek hanemiz ve 2.000 adet çeşitli meyve ve cam ağaçları ile çok güzel bir mesire yerimizdir. Rahmetli babam bir vakıf adamı olarak vakfımızın kurucularındandır. Kur’an kursumuz bu yıl 66 öğrenci mezun etmiştir. Bizim bu hizmetlerimizin devamında bizlere yardımcı olan tüm hayırseverlerimize, bizlerden hiç desteklerini eksik etmeyen bugün burada öğrencilerimizin varlığında büyük emekleri olan vakıflar bölge müdürüm, şube müdürlerim ve tüm personellerine ve tüm vakıf yönetim kurulumuza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Program Vakıflar Bölge şube müdür yardımcısı Şevket Yılmaz’ın konuşması, hediyelerin dağıtımı, iftar yemeği ve hatim duası ile sona erdi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'