Kayıp başkan öldürülmüş olarak bulundu

Kayıp başkan öldürülmüş olarak bulundu

Konya'da bir süre önce  Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı olarak görev yapan ve daha sonrada besicilikle uğraşan Ali Zeybek'in öldürüldüğü tespit edildi.

26 Nisan 2019 - 16:21 - Güncelleme: 26 Nisan 2019 - 16:23

Yaklaşık 5 ay önce kayıp ihbarı yapılan Ali Zeybek için polis özel bir ekip kurdu. Tüm detayları inceleyen polis, Ali Zeybek'in cesedinin define arayanlar tarafından açılan bir çukurun içinden çıkardı.

OLAY NASIL OLDU

Edinilen bilgiye göre yaklaşık 5 ay önce evinden "Yangın var" diye çağrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan eski Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Ali Zeybek'in  Hasanköy Mahallesi'ndeki çiftliğinde  gelen  kişilerin 'Samanlıkta yangın var' diyerek Zeybek’i dışarı çağırdı. Evinden dışarıya çıkan Zeybek  bir daha evine geri dönmedi.

Ailesi tarafından durumun polise bildirilmesinin ardından Zeybek'in bulunması için ekipler soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tüm detayları tek tek inceleyerek farı az yanan ve plakası olmayan bir araç tespit etti. Aracın incelenmesinin ardından   aracın Zeybek'in boşanmasına yardımcı olduğu ileri sürülen  E.Ç.'nin boşanmakta olduğu  eşi  E.Ç.'nin kardeşi O.Ç'ye ait olduğunu belirledi.  O.Ç. ve ağabeyi  E.Ç  gözaltına alındı. Her iki isim de, Ali Zeybek'i vurduktan sonra  defineciler tarafından kazılan bir çukura attıklarını suçlarını itiraf etti. Yapılan kazı çalışması sonunda Ali Zeybek'in çürümeye başlayan cesedi belirtilen çukurdan çıkarıldı.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0