Keçeciler anjiyo oldu

Keçeciler anjiyo oldu

Konya ve Türk siyasetinin mihenk taşlarından devlet Ada'mı Mehmet Keçeciler anjiyo oldu. Ankara Güven Hastanesinde başarılı bir operasyon geçiren Keçeciler'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

15 Mayıs 2020 - 21:24

Anavatan Partisi'nin kurucularından Konya eski Belediye Başkanı ve milletvekilliği görevlerinde bulunan Mehmet Keçeciler (76) Ankara'da anjiyo oldu.
Konya'nın gelmiş geçmiş en iyi siyasetçisi olan ve Konya'nın bir şok yatırımında imzası bulunan devlet adamı Mehmet Keçeciler uzun yıllar Konya'ya Belediye Başkanı, milletvekili ve bakan olarak hizmet vermişti.

Mehmet Keçeciler kimdir?

Konya Yüksek İslam Enstitüsü ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni 1968 yılında bitirdi. Aynı yıl Kaymakamlık görevine başladı, sırasıyla Ardeşen, Kargı ve Fındıklı İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. Fındıklı Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı'nın açtığı bir imtihanı kazanarak Fransa'ya gitti. Paris Uluslararası Amme İdaresi Enstitüsü ve Üniversite Paris'ten Master derecesi aldı. 12 Eylül Darbesi hemen öncesi MSP Konya Belediye Başkanlığı yaptı. Ünlü Kudüs mitingi nedeniyle Anavatan Partisi Kurucu Üyesi olmasına rağmen Millî Güvenlik Konseyi, XVII. Dönem milletvekilliği adaylığını veto etti. Daha sonra XVIII., XIX. XX. ve XXI. Dönem Konya Milletvekiliği ile Devlet, Bayındırlık ve İskan Bakanlıkları yapmıştır. 
Evli ve 4 Çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı