Kılca çalışmalara hızlı başladı

Kılca çalışmalara hızlı başladı

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, 31 Mart Seçim Çalışmaları kapsamında Karatay’ın 7 taşra mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu, taleplerini dinledi. 31 Mart’ta hemşehrilerinden destek isteyen Hasan Kılca, “AK Parti, belediyecilikte bir marka. Yeni dönemde de Karatay’ın ve tüm mahallelerimizin çehresini değiştirmek için gayret edeceğiz”

29 Ocak 2019 - 11:29

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, mahalle ziyaretleri yapıyor.

Hasan Kılca bu kapsamda Karatay’a bağlı Yenikent, Esentepe, Akörenkışla, Karadona, Ağsaklı, Yağlıbayat ve Beşağıl ile Beşağıl Mahallesi’ne bağlı Yenikuyu Yaylası’nda vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, gençlik kolları yönetimi ile meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılanan Kılca, hem vatandaşların taleplerini dinledi hem de 31 Mart Yerel Seçimleri için mahalle halkının desteklerini istedi.

KARATAYIMIZIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti’nin 16 yıldır belediyecilikte bir marka olduğunu, bugüne kadar da Türkiye’ye, Konya’ya ve Karatay’ın yanı sıra mahallelere önemli hizmetler yapıldığına vurgu yapan AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, “2014 sonrasında yani Yeni Büyükşehir Yasası’nın hayata geçmesiyle birlikte Konya merkezin yanı sıra 31 ilçemiz son 5 yılda önemli hizmetler aldı. İlçelerimize bağlanan tüm mahallelerimiz de bu hizmetlerden nasibini aldı. Yeni dönemde bayrağı inşallah sizlerin de desteğiyle devraldığımızda çok daha güzel hizmetlere işlere yine hep birlikte imza atacağız. Karatay’ımızın ve mahallelerimizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı